Team Media

Top 3 proizvoda virtualne stvarnosti na Team Media shopu

prikaz VR naočala

Dobrodošli u Team Media svijet virtualne stvarnosti i VR igrica. Virtualna stvarnost u našem webshopu sastoji se od virtualnih naočala i setova pomoću kojih se digitalni svijet spaja s fizičkom stvarnošću. VR igrice stvaraju intenzivna i emotivna iskustva igranja koja nadmašuju uobičajeni digitalni doživljaj. Kroz tehnologiju virtualne stvarnosti korisnicima se omogućava da urone u potpuno nove, simulirane svjetove.  Za puno ljudi virtualna stvarnost predstavlja mogućnost bijega iz realnosti i rutine kroz pružanje zabavnih avantura i nevjerojatnih iskustva koja postoje samo u VR svijetu. VR nije samo tehnološki trend; ona je prozor u budućnost interakcije i doživljaja koja će se integrirati u sve više aspekata života, a ne samo igrica. Bilo da istražujete dubine oceana, sudjelujete u simulacijama leta ili igrate borbene igrice, VR pruža nezaboravno iskustvo koje seže izvan granica uobičajenog svakodnevnog života.

Team Media Webshop je oduvijek bio predan pružanju vrhunskih tehnoloških inovacija svojim kupcima, a VR nije iznimka. U našem webshopu možete pronaći široku paletu uređaja virtualne stvarnosti, od VR naočala do kontrolera i kompletnih setova. Iskoristite prednosti naprednih VR tehnologija kako biste doživjeli igre na potpuno novi način.

Mogućnosti igara koje pruža virtualna stvarnost

U današnjem digitalnom dobu, virtualna stvarnost (VR) predstavlja revoluciju u svijetu igara, otvarajući vrata beskrajnim mogućnostima i nevjerojatnim iskustvima. Što se tiče igara, ona pruža nevjerojatno intimno i drugačije iskustvo igranja. Osjećaj prisutnosti u igri, gdje se svaki pokret tijela odražava u virtualnom prostoru, stvara uzbudljivu dinamiku koja nadmašuje klasično igranje. Kroz takav način igranja stvara se posebna povezanost između igrača i virtualnog okruženja. Za igranje VR igrica potrebna je naravno oprema virtualne stvarnosti koju ćemo vam predstaviti u nastavku.

Oculus Quest 2 128GB – Virtualni set

Dobrodošli u budućnost virtualne stvarnosti s Oculus Quest 2 – vrhunskim uređajem koji kombinira moderan izgled, kompaktnost te ergonomsku udobnost. Ovaj revolucionarni VR headset, dostupan putem Team Media Webshopa, pruža nevjerojatno iskustvo igara bez potrebe za računalom.

Originalni Oculus Quest bio je opremljen PenTile OLED zaslonom. Poznato je da OLED zasloni mogu prikazati bogate boje i gotovo savršene crne, kao i vrlo kratko vrijeme odziva. Iako novi LCD-i s visokom stopom osvježavanja (i stoga vrlo kratkom odgodom osvježavanja) ne odražavaju boje tako lijepo kao njihovi OLED kolege, općenito imaju veću gustoću piksela. Ova značajna promjena u Oculus Quest 2, koja uključuje prelazak na LCD zaslone visoke stope osvježavanja (72 Hz i 90 Hz), označava korak naprijed u svijetu virtualne stvarnosti. Visoke stope osvježavanja nisu jedina prednost LCD zaslona. Ovi zasloni donose izvanrednu oštrinu slike uz veću gustoću piksela u usporedbi s prethodnim OLED zaslonima. To znači da korisnici mogu očekivati vrhunsku razlučivost, čime se postiže jasnija, detaljnija slika koja dodatno poboljšava doživljaj igara u virtualnoj stvarnosti. Quest 2 trenutno ima najbolje zaslone s rezolucijom od 1832 × 1920 po oku. Do sada su imali OLED zaslone, ali proizvođač je shvatio da bi OLED bio važan samo za filmove, a ne igre.

HTC Vive Focus 3 – Virtualne naočale

HTC Vive Focus 3 su jednostavno najbolje VR naočale u samostalnom obliku (nije potrebna veza sa sustavom). To je upravo ono što bismo očekivali od vrhunskog VR sustava za igrače s dubokim džepovima i željom za najboljim. Jedina mana je da je Focus 3 poslovni uređaj i nije namijenjen privatnim potrošačima.  Ove naočale virtualne stvarnosti razvijene su za poslovno tržište i namijenjene su tvrtkama. One kombiniraju prvoklasnu grafiku, visoku ergonomsku udobnost te prilagođene aplikacije za poslovne procese, postavljajući novi standard za način rada i produktivnost.

Focus 3 ima iste RGB panele od 2448 x 2448 po oku kao i Vive Pro 2, iako je brzina osvježavanja uređaja ograničena na 90 Hz. Naočale također sadrže HTC-ove novorazvijene leće s dva elementa, koje vam daju široko vidno polje od 120 stupnjeva. Osim što pruža iznimnu sliku, HTC Vive Focus 3 donosi i visoku ergonomsku udobnost, omogućavajući korisnicima da duže vrijeme uživaju u XR iskustvu bez zamora. Prilagođene aplikacije posebno dizajnirane za poslovne potrebe dodatno povećavaju vrijednost ove platforme, čineći je savršenim alatom za poboljšanje produktivnosti i kreativnosti u poslovnim okruženjima.

Meta Quest Pro 256GB – Virtualni set

Meta Quest Pro 256GB Virtualni set nudi fascinantan doživljaj virtualne stvarnosti s velikom pohranom i izuzetnim performansama. S 256GB prostora, korisnici mogu bezbrižno preuzimati, pohranjivati i igrati svoje omiljene igre i aplikacije. Postavljanje je jednostavno, idealno čak i za početnike u svijetu VR-a. Opremljen visokim performansama i oštrim prikazom, Meta Quest Pro pruža realističan dojam boja, prostora i pokreta. Boje su još živopisnije zahvaljujući 75% većem kontrastu i 1,3x veći raspon boja. U kombinaciji s lokalnim zatamnjivanjem i tehnologijom kvantnih točaka, ovo osigurava još impresivnije iskustvo virtualne stvarnosti. Senzori i kontroleri osiguravaju preciznu kontrolu u virtualnom okruženju. Intuitivno sučelje omogućava korisnicima brz i lak ulazak u virtualni svijet, bez gubitka vremena na postavljanje ili konfiguraciju. Bilo da želite igrati, putovati virtualnim svijetom ili koristiti produktivne alate, ovaj VR set udovoljava svim potrebama. A najbolji dio? Meta Quest Pro također je pogodan za osobe koje nose naočale.

Virtualna stvarnost i VR igre transformiraju način na koji doživljavamo digitalni svijet. Napredci u tehnologiji, poput visoke rezolucije, preciznog praćenja pokreta i naprednih upravljačkih sustava, otvaraju nove dimenzije u kreativnosti, suradnji i povezanosti. Ova dinamična domena obećava još uzbudljivije avanture, potičući nas da razmišljamo izvan okvira stvarnosti kakvu poznajemo.

Bilo da ste strastveni igrač, kreativac u potrazi za novim izazovima ili profesionalac željan unapređenja radnog iskustva, virtualna stvarnost nudi širok spektar mogućnosti. Istražite mogućnosti virtualne stvarnosti uz Team Media proizvode!

Besplatna dostava
Za sve narudžbe iznad 400 €
Podrška 24/7
Stojimo Vam na raspolaganju
Garancija
Minimalno 1-godišnja garancija
100% Sigurno plaćanje
Jednokratno i obročno plaćanje karticama