Kontaktirajte nas: 098 884 161

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn!

Opći uvjeti korištenja

INFORMACIJE O TRGOVAČKOM DRUŠTVU

TEAM MEDIA d.o.o.

Stankovska 3, Gornji Desinec

10450 Jastrebarsko

Email web trgovine: info@team-media.hr

Kontakt: 098 884 161

 

TEAM MEDIA društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu

IBAN: HR6623600001102620589 ( Zagrebačka banka d.d. )

Društvo upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem 081106224
MB 04746937
OIB/PDV ID HR04969888379
Temeljni kapital društva 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti
Uprava: Direktori Matija Volarić i Tea Jerbić, od kojih svaki zastupa društvo samostalno i pojedinačno

UVJETI KORIŠTENJA

TEAM MEDIA d.o.o. kao prodavatelj stavlja na raspolaganje ove uvjete korisnicima te ih upućuje da se obavezno detaljno upoznaju s istima prije korištenja Internet stranice u svrhu kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu.

Internet stranice tvrtke TEAM MEDIA d.o.o., odnosno web shop mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje, a prema uvjetima kupnje koji su niže navedeni. Molimo Vas da uvjete kupnje koji slijede obavezno pažljivo pročitate prije korištenja www.team-media.hr internetske stranice odnosno web shop-a u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istom ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Posjećivanjem Internet stranice, pristupanjem kupnji proizvoda putem online kupovine prodavatelja ili slanjem narudžbe preko službene e-mail adrese prodavatelja smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima te da ih u cijelosti razumiju, suglasni su s istima te ih prihvaćaju u cijelosti. U suprotnom TEAM MEDIA d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ukoliko korisnici nisu suglasni s ovim uvjetima, prodavatelj ih upućuje da ne koriste Internet stranice u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima ili bilo koju drugu svrhu. Ovi uvjeti su sastavni dio svakog pojedinog ugovora o kupoprodaji. Za sve što nije uređeno ovim uvjetima primjenjuju se važeće odredbe Zakona o obveznim odnosima, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o trgovini i Zakona o elektroničkoj trgovini, ovisno o tome što je primjenjivo.

UVJETI KUPNJE I OPĆI POJMOVI

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, povrata i reklamacije robe ponuđene na našim stranicama.
– Isporučitelj (prodavatelj) je tvrtka TEAM MEDIA d.o.o.

– Istaknute cijene su maloprodajne s PDV-om, osim ako u opisu proizvoda ili usluge nije drugačije navedeno.
– Valuta plaćanja je hrvatska kuna (HRK).
– Kupac je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u košaricu, popuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje ga prodavatelju.

– Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika.  Za postupanje suprotno ovoj odredbi prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

– Korisnik je svaka pravna ili fizička osoba koja web stranicu www.team-media.hr koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu

– Korisnici www.team-media.hr  dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup i/ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi prodavatelj.

– Ugovor stupa na snagu i obavezuje u trenutku kada prodavatelj potvrdi raspoloživost i cijenu robe i ovisno o načinu plaćanja autorizira plaćanje karticom, pošalje službenu obvezujuću ponudu za plaćanje virmanom ili pošalje kupcu račun i obavijest o vremenu slanja pošiljke. Ugovor ne stupa na snagu samom obavljenom narudžbom i primitkom automatizirane poruke o obavljanju iste od strane sustava web trgovine tvrtke TEAM MEDIA d.o.o., jer u trenutku obavljene narudžbe roba može promijeniti raspoloživost, cijenu ili specifikacije. Tek službena obvezujuća ponuda ili izdavanje računa potvrđuje cijenu i raspoloživost robe.

– Prodavatelj je ovlašten bez prethodne obavijesti mijenjati sadržaj ovih općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene proizvoda, druge podatke vezane uz web shop kao i sav ostali sadržaj na www.team-media.hr zbog čega su korisnici www.team-media.hr dužni prilikom svake posjete web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa prodavatelja bilo kakve odgovornosti. Navedene promjene stupaju na snagu objavom na www.team-media.hr internet stranici.

– Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup www.team-media.hr i podatcima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja www.team-media.hr ako je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl., te drugih slučajeva za koje nije odgovoran prodavatelj. Također, prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje www.team-media.hr Internet stranice.

Prodavatelj nastoji putem ovih stranica pružiti posjetiteljima i kupcima što točnije informacije o proizvodima i uslugama, tehničke specifikacije, cijene i dostupnost istih. Podaci dolaze iz mnogo različitih izvora, stoga ne možemo jamčiti 100%-tnu točnost svih podataka na našim web stranicama. 

NARUČIVANJE PROIZVODA

Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji i slično (prijava na newsletter).

Zbog velikog broja narudžbi koje se istovremeno predaju na www.team-media.hr može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na zalihi i skladištu dobavljača.

Prodavatelj se obvezuje poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da nije u mogućnosti isporučiti bilo koji proizvod zato što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, kontaktirat će Kupca e-mailom ili telefonski radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda, otkazivanje naručenog proizvoda). Prodavatelj osim netom navedene obveze ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

NAČINI PLAĆANJA

Naručene proizvode s troškovima dostave (ako ih ima) kupac se obvezuje prodavatelju platiti na jedan od sljedećih načina:

 • Virmanskom uplatom/općom uplatnicom prema ponudi (internet bankarstvo)
 • Gotovinom prilikom preuzimanja
 • Kreditnim karticama (online):
  • Diners Club: 2-12 rata
  • PBZ Visa Premium: 2-6 rata
  • PZZ Maestro: 2-12 rata
  • PBZ Visa: 2-12 rata
  • MasterCard (Zagrebačka banka): 2-12 rata
  • Visa (Zagrebačka banka): 2-12 rata

                      

 

U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

U slučaju plaćanja kreditnom karticom, autorizacija iznosa je na čekanju i prodavatelj će teretiti kupčevu kreditnu karticu neposredno pred samu isporuku.

IZJAVA O SIGURNOSTI

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

               

OTPREMA I DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda naplaćuje se 40,00 kn po paketu za iznose vrijednosti do 3.000,00 kn, dok je dostava za narudžbe vrijednosti preko iznosa od 3.000,00 kn besplatna.
Dostavu vrši prodavatelj (putem svojih djelatnika) ili putem GLS kurirske službe. Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan nositi robu do kata na kojem stanuje kupac već samo do ulaza u stambenu zgradu. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.

Za pakete većih dimenzija i mase moguća je i veća cijena dostave, a kupac će o promjeni cijene dostave i terminu isporuke prije slanja pošiljke biti obaviješten.

Svi proizvodi su zapakirani i zaštićeni tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja dostavljenih proizvoda kupac je dužan obaviti pregled pošiljke te utvrditi postoje li eventualno vidljiva vanjska oštećenja na pošiljci i/ili na samim proizvodima koji se nalaze unutar pošiljke i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, te odbiti preuzeti isporučene proizvode na kojima su vidljiva oštećenja.
Obavezno otvoriti pošiljku pred dostavljačem i usporediti dostavljene proizvode  s računom, a ako nešto nedostaje ili su isporučeni proizvodi koji nisu naručeni, odmah ih reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije prodavatelj neće uvažiti.

Pri preuzimanju dostavljenih proizvoda provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Potpisom potvrde o primitku pošiljke kupac je suglasan da nema prigovora na isporučene proizvode. Ako je kupac prilikom pregleda dostavljenih proizvoda našao razlog za reklamaciju, robu treba odmah reklamirati dostavljaču jer naknadne reklamacije prodavatelj neće uvažiti.
Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode, kupac dobiva potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati, ako ne postoji razlog za reklamaciju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je kupac pregledom pošiljke utvrdio da su preuzeti proizvodi bez oštećenja, da kvantitativno i kvalitativno odgovaraju proizvodima s računa. U slučaju kada kupac naručene i plaćene proizvode odbije preuzeti bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca naknadu troškova manipulacije i transporta.

JAMSTVO I SERVIS

TEAM MEDIA d.o.o. jamči za kvalitetu i ispravnost proizvoda. Unatoč tome, može se desiti da proizvod ne radi ispravno. U tom slučaju obvezujemo se na svoj trošak popraviti sve kvarove i tehničke nedostatke, koji na proizvodu nastanu u jamstvenom roku pri normalnoj uporabi i poštivanju tehničkih uputa, a pod slijedećim uvjetima:

– kupac mora poslati neispravan proizvod upakiran u originalnu ambalažu s kompletnim priborom i s kratkim opisom kvara na sljedeću adresu prodavatelja: TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko

– kupac također mora priložiti račun s navedenim serijskim brojem proizvoda

Jamstvo ne uključuje:

 • programsku opremu ako dolazi u kompletu s proizvodom
 • kvarove nastale nepravilnim rukovanjem
 • kvarove nastale zbog istrošenosti uređaja ili njegovih dijelova
 • kvarove nastale utjecajem okoline nepovoljne za rad uređaja
 • rad pod prevelikim naponom ili kvarove nastale zbog neispravne električne instalacije
 • kvarove nastale elementarnom nepogodom ili višom silom (požar, poplava, potres,…)
 • baterije ili kvarove nastale curenjem baterija
 • mehanička oštećenja ili kvarove nastale zbog mehaničkih oštećenja, pada i sl.
 • podatke na računalu, HDD uređaju ili bilo kojem uređaju koji služi za pohranu podataka
 • nekompatibilne uređaje koji su montirani

Jamstvo ne vrijedi:

 • ako je proizvod ugrađivan, popravljan ili otvaran od strane neovlaštenih osoba
 • ako je proizvod korišten u namjenu za koju nije predviđen
 • ako su skinute naljepnice s proizvoda (serijski broj, uputa o ugradnji, korištenju, itd.)
 • ako se utvrdi da je proizvod korišten preko njegovih mogućnosti (overclockanje)
 • ako je proizvod došao oštećen u servis zbog neprimjerenog pakiranja

Ako se dijagnostikom utvrdi da je s reklamiranim uređajem sve u redu, tj. da ne postoji kvar koji je u opisu naveden TEAM MEDIA d.o.o. ima pravo naplatiti reklamaciju, tj. dijagnostiku ovisno o utrošenom vremenu koje je bilo potrebno za utvrđivanje ispravnosti uređaja te poštarinu.

Uređaji za profesionalnu upotrebu posebno su označeni. Uređaji koji nemaju takvu oznaku nisu predviđeni za profesionalno korištenje i nije ih preporučljivo koristiti u profesionalne svrhe jer takva vrsta kvara nije pokrivena jamstvom, te u tom slučaju trošak popravka snosi kupac. Ako ovlašteni servis utvrdi da se radi o opisanoj vrsti kvara, TEAM MEDIA d.o.o. neće moći preuzeti odgovornost niti trošak popravka prouzrokovan postupanjem kupca protivno ovoj obavijesti.

TEAM MEDIA d.o.o. preporučuje kupcima da za proizvode koje je potrebno montirati ili pustiti u rad obavezno kontaktira ovlašteni servis jer proizvođači u pravilu osporavaju prava iz jamstva za svaki proizvod koji je neovlašteno montiran ili pušten u rad.

ODGOVORNOST ZA MATERIJALNE NEDOSTATKE

Prodavatelj je odgovaran za materijalne nedostatke stvari koje je ona imala u trenutku prijelaza rizika na kupca, bez obzira je li mu to bilo poznato. Prodavatelj odgovara i za one materijalne nedostatke koji se pojave nakon prijelaza rizika na kupca ako su posljedica uzroka koji je postojao prije toga. Predmnijeva se da je nedostatak koji se pojavio u roku od šest mjeseci od prijelaza rizika postojao u vrijeme prijelaza rizika, osim ako prodavatelj ne dokaže suprotno ili suprotno proizlazi iz naravi stvari ili naravi nedostatka.

Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće, i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana, a kod trgovačkog ugovora bez odgađanja, inače gubi pravo koje mu po toj osnovi pripada.

Kad se nakon primitka stvari od strane kupca pokaže da stvar ima neki nedostatak koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja stvari, kupac je dužan, pod prijetnjom gubitka prava o tom nedostatku obavijestiti prodavatelja u roku od dva mjeseca računajući od dana kad je nedostatak otkrio, a kod trgovačkog ugovora – bez odgađanja.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu nakon što proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.

Nedostatak postoji:

 • ako stvar nema potrebna svojstva za svoju redovitu uporabu ili za promet,
 • ako stvar nema potrebna svojstva za posebnu uporabu za koju je kupac nabavlja, a koja je bila poznata prodavatelju ili mu je morala biti poznata,
 • ako stvar nema svojstva i odlike koje su izrijekom ili prešutno ugovorene, odnosno propisane
 • kad je prodavatelj predao stvar koja nije jednaka uzorku ili modelu, osim ako su uzorak ili model pokazani samo radi obavijesti,
 • ako stvar nema svojstva koja inače postoje kod drugih stvari iste vrste i koja je kupac mogao opravdano očekivati prema naravi stvari, posebno uzimajući u obzir javne izjave prodavatelja, proizvođača i njihovih predstavnika o svojstvima stvari (reklame, označavanje stvari i dr.),
 • ako je stvar nepravilno montirana pod uvjetom da je usluga montaže uključena u ispunjenje ugovora o prodaji,
 • ako je nepravilna montaža posljedica nedostataka u uputama za montažu.

Nedostaci za koje prodavatelj ne odgovara:

 • Prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati.
 • Smatra se da nisu mogli ostati nepoznati kupcu oni nedostaci koje bi brižljiva osoba s prosječnim znanjem i iskustvom osobe istog zanimanja i struke kao kupac mogla lako opaziti pri uobičajenom pregledu stvari.
 • Odredba stavka 2. ovoga članka ne primjenjuje se na ugovore koje fizička osoba kao kupac sklapa izvan svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti s fizičkom ili pravnom osobom koja kao prodavatelj djeluje u okviru svoje gospodarske ili profesionalne djelatnosti (potrošački ugovor).
 • Ali prodavatelj odgovara i za nedostatke koje je kupac mogao lako opaziti ako je izjavio da stvar nema nikakve nedostat­ke ili da stvar ima određena svojstva ili odlike.

Prodavatelj ne odgovara za nedostatke koji se pokažu nakon što proteknu dvije godine od predaje stvari, a kod trgovačkog ugovora šest mjeseci.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača NN41/2014 obavještavamo potrošače da prigovor kojim izražavaju svoje nezadovoljstvo proizvodom ili uslugom mogu podnijeti u pisanom obliku putem e-maila na adresu info@team-media.hr ili poštom na adresu TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska ulica 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko.

Odgovor na vaš prigovor poslat ćemo u pisanom obliku u roku od 15 dana od primitka prigovora. Stoga vas molimo da u svojem prigovoru naznačite adresu ili e-mail adresu na koju vam možemo poslati odgovor.

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac ima pravo u roku od 14 (četrnaest) dana od dana dostave proizvoda kupljenog na daljinu jednostrano raskinuti ugovor, bez navođenja razloga. Rok za otkazivanje ugovora počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovoga ugovora, morate nas obavijestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i niže priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora.

Standardni obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti OVDJE

U slučaju jednostranog raskida ugovora postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača. Povrat uplaćenih sredstava (uključujući i troškove dostave ako ih je bilo) izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste ugovor jednostrano raskinuli. Proizvod nam morate poslati o svom trošku na adresu Stankovska ulica 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko. Proizvodi koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom

Nakon što proizvode za koje kupac zahtjeva raskid ugovora prodavatelj preuzme i pregleda kontaktirat će kupca o mogućnostima povrata i postocima povrata uplaćenih sredstava ovisno o stanju vraćenog proizvoda i pripadajuće opreme

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, a što se odnosi i na oštećenu ili bačenu ambalažu, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Preduvjet jednostranog raskida Ugovora jest da proizvod nije korišten.

TEAM MEDIA d.o.o. obavještava kupce o specifičnim svojstvima pojedinih proizvoda kao što su: mobiteli, tableti, laptopi, stolna računala, televizori, igraće konzole i sl., za koje zbog njihovih karakteristika nije moguće provjeriti njihovu funkcionalnost bez rukovanja proizvodom npr. montiranja/stavljanja u funkciju/sastavljanja. Iz tog razloga TEAM MEDIA d.o.o. neće biti u mogućnosti izvršiti povrat kupoprodajne cijene (u cijelosti ili djelomično) u slučaju kada je za povrat naveden razlog: provjera funkcionalnosti jer sama provjera funkcionalnosti umanjuje vrijednost proizvoda time što se stanje proizvoda nepovratno mijenja.

NAPOMENA: TEAM MEDIA d.o.o. upućuje kupce da prije narudžbe proizvoda, tj. obavljanja same kupnje dobro prouče specifikacije proizvoda, obrate se prodavatelju za dodatna pojašnjenja i specifikacije proizvoda jer tako će lako moči odrediti koji proizvod odgovara za određene potrebe.

Kupac nema pravo na jednostrani raskid ugovora ako je:

 • ugovor o uslugama prodavatelj u potpunosti ispunio, a ispunjenje je započelo uz izričit prethodni pristanak kupca te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora ako ugovor bude u potpunosti ispunjen
 • predmet ugovora roba ili usluga čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja prodavatelja, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava Kupca na jednostrani raskid ugovora
 • predmet ugovora roba koja je izrađena po specifikaciji kupca ili koja je jasno prilagođena kupcu (graviranje dodatnih znakova na tipkovnice, sklapanje računala prema željama kupca, ugradnja različitih komponenti, softvera, isl.)
 • predmet ugovora roba koja je naručena od dobavljača isključivo za kupca
 • predmet ugovora lako pokvarljiva roba ili roba kojoj brzo istječe rok uporabe
 • predmet ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave
 • predmet ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
 • predmet ugovora isporuka zapečaćenih audio snimaka ili video snimaka odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke
 • predmet ugovora isporuka novina, periodičnog tiska ili magazina, s iznimkom pretplatničkih ugovora za takve publikacije
 • ugovor sklopljen na javnoj dražbi
 • predmet ugovora isporuka digitalnog sadržaja koji nije isporučen na tjelesnom mediju, ako je ispunjenje ugovora započelo uz izričit prethodni pristanak potrošača te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će time izgubiti pravo na jednostrani raskid ugovora.
 • kupac posebno zahtijevao posjet prodavatelja radi obavljanja hitnih popravaka ili poslova održavanja, s time da ako prilikom takvog posjeta, uz one usluge koje je kupac izrijekom zahtijevao, prodavatelj pruži i neke druge usluge, odnosno isporuči i neku drugu robu osim one koja je nužna za obavljanje hitnih popravaka ili poslova održavanja, kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u vezi s tim dodatnim uslugama ili robom

IZVANSUDSKO RJEŠAVANJE SPOROVA

U slučaju spora obavještavamo Vas da možete koristiti mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pokretanjem postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave tijelu nadležnom za alternativno rješavanje potrošačkih  sporova koja djeluju  u Republici Hrvatskoj (Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore,  Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori).

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju moguće je riješiti putem ODR platforme za online rješavanje potrošačkih sporova. Platformi za rješavanje potrošačkih sporova putem interneta kupac može pristupiti putem  poveznice: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HR

To znači da ako nastane problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda, itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način podnijeti na gornjem linku a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

TEAM MEDIA d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici društva TEAM MEDIA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za društvo TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko, OIB: 04969888379, napravljena je sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Molimo Vas da ove informacije pažljivo pročitate.

Za obradu podataka odgovorno je društvo TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko, OIB: 04969888379

Sva pitanja vezana za obradu osobnih podataka ili ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka možete uputiti elektroničkom poštom na adresu info@team-media.hr

Prihvaćanjem ove izjave o zaštiti osobnih podataka prilikom registracije kupca, tj. prijavom na Internet stranici www.team-media.hr od strane korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i uslugama tvrtke TEAM MEDIA d.o.o., kupac, tj. korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio, te da se slaže s obradom osobnih podataka kako je utvrđeno ovom izjavom.

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO I U KOJE SVRHE

Pojedine usluge koje TEAM MEDIA d.o.o. pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka kupca i/ili korisnika. Podaci koje prikupljamo su:

 • Ime i prezime
 • Adresa
 • E-mail adresa
 • Kontakt telefon
 • Korisničko ime i lozinka prilikom registracije
 • Datum rođenja

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi mogli pružati, održavati, štititi i poboljšati svoje usluge vezane za kupnju određenih proizvoda, kako bi razumjeli načine na koje korisnici i/ili kupci koriste pružene usluge i upotrebljavaju web stranice, te u svrhu izvršavanja ugovornih obveza. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana suglasnost i/ili privola.

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.  Postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na internet stranicu www.team-media.hr , informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu Vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.

Ti podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima i oglašivačima. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj strani bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj strani nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, bit će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje posebnog TEAM MEDIA newslettera. Na web stranici www.team-media.hr korisnik ima mogućnost prijaviti se na našu mailing listu. Prijavom na mailing listu korisnik daje suglasnost da se njegova e-mail adresa koristi u obradi osobnih podataka. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s newslettera. Nakon odjave, ne šaljemo više newslettere. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je. Korisnik može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze mailing liste. Zahtjev se može predati poštom ili e-mailom na: info@team-media.hr

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje sobne podatke korisnika i/ili kupca u sljedeće svrhe:

 • Registracija ili kupovina na našim stranicama
 • Dostava naručenog proizvoda
 • Kada nas izravno kontaktirate putem obrasca za kontakt, mailom, tel. pozivom ili porukom ili putem društvenih mreža
 • Prilikom reklamacija ili rješavanja servisnog zahtjeva
 • Prilikom zahtjeva za jednostrani raskid ugovora
 • U svrhu slanja newslettera pretplatnicima

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kupca u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti kupaca koji pristupaju stranici www.team-media.hr , prilikom realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe kupcu, komunikacije s kupcem, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, te dijelom primjenjujemo i automatizirane procese za obradu kako bismo stalno unaprjeđivali svoje procese u interesu kupaca, kako bi ponuda za kupca bila individualnija te kako bi svoju ponudu proizvoda i usluga što više prilagodili navikama i potrebama kupaca.

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti, poziva na sudjelovanje u nagradnim natječajima putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete naših usluga.

TEAM MEDIA d.o.o. ne prikuplja podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti internetsku stranicu tvrtke. Niti jedan dio internetske stranice nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, kupac i/ili korisnik unosom svojih osobnih podataka iste dobrovoljno stavlja na raspolaganje i time dozvoljava da se koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s TEAM MEDIA d.o.o. Potvrdom, tj. klikom o prihvaćanju općih uvjeta poslovanja i izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga. Obrada osobnih podataka je zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev kupca i/ili korisnika radi realizacije kupnje proizvoda i usluga.

Prijavom za primanje obavijesti o proizvodima, akcijama i uslugama kupac i/ili korisnik unosom svojih podataka na internetskoj stranici www.team-media.hr daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. U bilo kojem trenutku kupac i/ili korisnik može povući svoju ranije danu privolu putem e-mail adrese info@team-media.hr

TREĆE OSOBE S KOJIMA DJELIMO PODATKE

TEAM MEDIA d.o.o. neće dijeliti osobne podatke kupca odnosno korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

TEAM MEDIA d.o.o. će kada to zahtijeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga po narudžbi kupca podijeliti osobne podatke kupca s:

 • Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Pružatelj usluga distribucije može od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket.
 • Pružateljima usluga ovlaštenog servisa u slučaju da kupac podnese prigovor, reklamira proizvod, te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio, a sve u svrhu realizacije usluge popravka, servisiranja ili pregleda proizvoda od strane ovlaštenog servisa.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA U PROCESU PLAĆANJA KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA

TEAM MEDIA d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. TEAM MEDIA d.o.o. za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke koja enkripcijom štiti vaše podatke.

RAZDOBLJE POHRANE OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja. Ako ste nam dali privolu, Vaše osobne podatke obrađivat ćemo do povlačenja privole. Ako izjavite osnovani prigovor na obradu osobnih podataka temeljem legitimnog interesa Vaše osobne podatke nećemo obrađivati u budućnosti.

PRISTUP OSOBNIM PODACIMA I NJIHOVA IZMJENA

Kupac i/ili korisnik u bilo kojem trenutku može podnijeti zahtjev da mu se omogući pristup osobnim podacima, da ga se informira o vrsti osobnih podataka koji se obrađuju, te u koje svrhe. Također ima pravo zatražiti informacije o tome kome su podaci otkriveni ili će biti otkriveni. Kupac i/ili korisnik može u bilo kojem trenutku tražiti izmjenu, tj. ispravak osobnih podataka ukoliko podaci nisu točni ili je došlo do promjene podataka slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@team-media.hr

BRISANJE OSOBNIH PODATAKA (PRAVO NA ZABORAV)

Kupac i/ili korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. Nakon podnijetog zahtjeva obavezni smo bez odgađanja obrisati vaše podatke.  Kupac i/ili korisnik to može učiniti slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@team-media.hr

PRAVO NA PRIGOVOR

Kupac i/ili korisnik ima pravo na podnošenja prigovora društvu TEAM MEDIA d.o.o. na e-mail adresu info@team-media.hr, ili nadležnom državnom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

SIGURNOSNE MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i TEAM MEDIA d.o.o. odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka  ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. TEAM MEDIA d.o.o. pohranjuje podatke unutar EU, a samo izvanredno izvan EU.

Izjavu o privatnosti, TEAM MEDIA d.o.o.,može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama TEAM MEDIA d.o.o.. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti naznačene nove izmjene  ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ako se korisnik ne slaže s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu www.team-media.hr Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.team-media.hr . Nastavak uporabe stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

KOLAČIĆI

Kolačić (cookie) je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo, tablet ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje, a sve u svrhu pružanja što boljeg korisničkog iskustva.

Prilikom uporabe kolačića određeni podaci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupa, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „Slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ukoliko na stranicama ne dozvolite privolu, ti podaci neće biti prikupljani, pohranjivani ni obrađivani.

Kolačići se mogu klasificirati kao:

Privremeni kolačići (Session cookies) – pohranjuju se na računalu, te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju internetskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara ili stanja košarice za kupnju.

Trajni kolačići (Persistent cookies) – ostaju u vašem web pregledniku i nakon zatvaranja i obično imaju rok isteka. www.team-media.hr koristi trajne kolačiće kako bi olakšali pristup registriranim korisnicima. Pohranjuju podatke kao što su korisničko ime i lozinka, što omogućuje da koristite funkcionalnost “zapamti me” prilikom prijavljivanja, tako da ne morate upisivati korisničko ime i lozinku svaki puta kada posjećujete www.team-media.hr

Kolačić od prve strane – oni dolaze s web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni ili stalni. Omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu.

Kolačići od treće strane – postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (Facebook, Google Analytics i AdWords).

Ovi kolačići nisu postavljeni od strane TEAM MEDIA d.o.o., te najčešće služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i u marketinške svrhe.

Koje su Vam opcije dostupne?

U postavkama pretraživača kao što su Internet Explorer, Safari, Firefox ili Chrome možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje ćete odbiti. Mjesto na kojem možete pronaći postavke ovisi o vrsti Vašeg pretraživača. Putem opcije “pomoć” u Vašem pretraživaču pronađite postavke koje trebate.

Ako odaberete opciju da ne želite prihvatiti određene kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije na internet stranici www.team-media.hr

Matija Volarić, direktor

TEAM MEDIA d.o.o.
Stankovska 3, Gornji Desinec
10450 Jastrebarsko
OIB: 04969888379

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 3000 kn.

Podrška 24/7

Stojimo Vam na raspolaganju

Garancija

Minimalno 1-godišnja garancija

100% Sigurno plaćanje

Plaćanje karticama svih banaka

Da bismo Vaše iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznajte više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close