Team Media

Kako izabrati dobar laptop za školarca?

Kada tražite dobar laptop za školarca, nemojte kupovati na slijepo. Prijenosna računala prikladna za djecu moraju zadovoljiti nekoliko kriterija, stoga pažljivo birajte kako ne biste na kraju požalili zbog te kupnje ako nisu u skladu s potrebama vašeg školarca.

Laptopi koji su idealni za djecu trebala bi imati dovoljno snage da udovolje njihovim svakodnevnim zadacima, bilo da je riječ o online predavanjima, školskim zadacima ili gejmingu. Laptopi bi trebala biti robusna i otporna, kako bi izdržali svako neoprezno rukovanje, pogotovo za prvašiće, te bi trebala imati izdržljivu bateriju. 

Ovdje ćemo vam pomoći da pronađete izvrsne laptope i hibride, solidne Chromebookove i druge laptope po različitim cijenama, i to sve po potrebi vašeg školarca. 

 

Acer Chromebook Spin 311 – Najbolji jeftini laptop za prvašiće i srednjoškolce

Smatramo da je Acer Chromebook Spin 311 je jedan od najboljih Chromebookova za prvašiće i srednjoškolce, zahvaljujući jednostavnoj upotrebljivosti i veličini, zaslonu osjetljivom na dodir, sjajnom dizajnu i super fleksibilnosti. Acer Chromebook Spin 311 odlučuje se za AMD APU procesoru, koji koristi dobro poznatu Radeon grafičku tehnologiju za bolje 3D mogućnosti – što je savršeno ako vaše dijete ili srednjoškolac hoće igrati igru nakon zadaće! Može izdržati puno otvorenih, pokrenutih kartica na Chromeu pretraživaču, YouTube-u ili neke druge aplikacije u isto vrijeme, bez zastajkivanja ili problema s hardverom. 

Lapo

Microsoft Surface Go 3 – idealan za niže razrede!

Surface Go 3 je Microsoftov najmanji i najjeftiniji konvertibilni laptop, i sasvim je pristupačna opcija za roditelje koji žele svoju djecu opremiti tabletom koji pokreće puni Windows 11 i na kojem mogu  obaviti sve svoje domaće zadaće. U ponudi je izvrsna tipkovnica Type Cover koja se može odvojiti, izdržljiva i savitljiva, a Surface Pen omogućuje Windows pisanje rukom i umjetnička djela vašeg prvašića ili starijih školaraca. Dolazi  s Pentium 6500Y ili Intel Core i3-10100Y CPU-om, te do 8 GB RAM-a i 128 GB PCIe solid-state diskom (SSD). 

HP Envy x360

Ovaj laptop je izvrstan za svakog školarca koji treba više performansi prijenosnog računala za zahtjevne domaće i kreativne zadatke. Ovaj  2-u-1 laptop nudi čvrst dizajn i može se transformirati u četiri načina rada, uz olovku za pisanje i crtanje, što čini odličnu digitalnu platformu za crtanje. Envy x360 13 je laptop koji daleko nadmašuje svoju cijenu, a svakog školarca će potaknuti da radi produktivno, i idealan je za srednju školu te online nastavu. U našoj ponudi imamo gotovi laptop s Windows 11 operativnim sustavom, Intelovim procesorom, 8 ili 16 GB RAMA te dvije veličine zaslona, 15.6″ i 13.3″ te izdržljivom baterijom. 

Asus Zenbook 14 – dobar laptop za višu cijenu

Zenbook 14 je  premium tanki i lagani laptop, mobilan i idealan za starije školarce. Prvenstveno je dizajniran da bude svakodnevno prijenosno računalo s fokusom na estetiku, prenosivost i potrošnju medija. ZenBook 14 prijenosniji je nego ikad. Tanji je, lakši i jako kompaktan, a uključuje HDMI, Thunderbolt™ 4 USB-C®, USB Type-A i čitač MicroSD karticu. Laptop ima veliki trackpad (dodirnu podlogu), a ima i dodatnu funkciju –  služi i kao numerička podloga, a vaš školarac može čak kontrolirati svjetlinu podloge za praćenje brojeva unutar podloge za praćenje – izvrsno za sat matematike!

Neke od naših ponuda možete pogledati ovdje:

Besplatna dostava
Za sve narudžbe iznad 3000 kn
Podrška 24/7
Stojimo Vam na raspolaganju
Garancija
Minimalno 1-godišnja garancija
100% Sigurno plaćanje
Jednokratno i obročno plaćanje karticama