Team Media

Lenovo Yoga – modeli i funkcije

Lenovo Yoga

Bez obzira kupujete li poslovna ili studentska prijenosna računala, Lenovo Yoga ima puno toga za ponuditi: praktične miševe sa laserom za prezentaciju, savitljive i dodirne ekrane sa stylus olovkom, lagana prijenosna računala, dugo trajanje baterije, pristojne performanse te stil i uglađenost koji svjedoči o broju godina u kojima je Lenovo bio zauzet izradom prijenosnih računala.

Yoga Slim 7

Yoga Slim 7 su prijenosno računala lijepog izgleda, a karakteriziraju ih tanki dizajn i mala težina. Prikladan za uredske poslove, Lenovo Yoga Slim 7 nudi obilje portova, kao i najnoviji Wi-Fi 6  za brzo povezivanje. Dolby Atmos podešeni zvučnici omogućavaju da možete uživati u vrhunskom stereo zvuku tijekom streaminga filmova i TV emisija. Laptopi su u našoj ponudi dostupni sa zaslonom veličina 13’3″ i 14″ inča. 

 

Lenovo Yoga Slim 7

Yoga Slim 7 laptopi dolaze sa AMD procesorima kao što je moćan AMD Ryzen 7 5800U koji je idealan video editiranje, grafiku i gejming – temelji se na 7nm proizvodnom procesu i Zen3 arhitekturi, ima ukupno osam jezgri i šesnaest niti. Osam jezgri ima osnovnu frekvenciju od 1,9 GHz i maksimalnu frekvenciju od 4,4 GHz.

Yoga Slim dolazi i s Intelovim i5-1135G7, četverojezgrenim procesorom srednjeg ranga iz obitelji proizvoda Tiger Lake dizajniran za korištenje u ultra laganim prijenosnim računalima. 

Dolaze sa IPS anti-glare, glossy FHD i QHD zaslonom (quad high definition), razlučivost nekih zaslona je 2560 x 1440 piksela. Ova se rezolucija također obično naziva 2K. Svi u našoj ponudi opremljeni su s Windows 10 operacijskim sustavom. 

 

Yoga Slim 6

Yoga Slim 6 je računalo 2-u-1 i dolazi s fleksibilnim dizajnom šarke koja omogućuje okretanje zaslona za  360° te se može prebaciti iz laptop načina u tablet, prema potrebama korisnika. Šarka na prijenosnom računalu je glatka i omogućuje rotaciju naprijed-natrag. Lagani dizajn omogućuje veću fleksibilnost. Lenovo Yoga 6 je težak samo 1,4 kg, što omogućuje besprijekornu prenosivost. Maleni okvir i konstrukcija su još jedna prednost ovog tankog i laganog prijenosnog računala.
Dolazi sa olovkom koji kao alat uključuje sve, od crtanja, stvaranja sadržaja, uređivanja do jednostavnog pregledavanja interneta. Zaslon podržava FHD rezoluciju 1920 x 1080 piksela sa širokim spektrom boja. Lenovo Yoga 6 dolazi s AMD Ryzen 5 5500U uparen s integriranom AMD Radeon TM grafikom, 8 GB RAM-a i 512 GB SSD pohrane.

 

Lenovo Yoga miševi za prezentaciju

Lenovo Yoga miš nudi višestruku upotrebu zahvaljujući inovativnoj šarki koja omogućuje korisniku da pretvori miš u obliku slova V u ravni laserski prezenter. Miš je dizajniran da bude ultra prenosiv, ergonomičan i teži svega 180 grama, tako da će stati u gotovo svaki džep. Ima četverosmjerni kotačić, a maksimalna rezolucija lasera je 1600 DPI i dolazi sa baterijama koje traju do 24 mjeseca.

Lenovo Yoga

Druga verzija ima četiri gumba: desni klik, lijevi klik, klik za pomicanje i DPI podešavanje (1600/1200/800). Optički senzor nudi visoko precizno kretanje na gotovo svakoj površini, ima fizički prekidač za uključivanje/isključivanje, vijek trajanja gumba do tri milijuna klikova i teži 60 grama.

 

Lenovo Yoga ANC slušalice za poništavanje buke

Idealan za gejmere, Lenovo Yoga ANC slušalice imaju elegantan, jednostavan, ali atraktivan koncentrični uzorak. Napravljen je od silikonske kože i vrhunskog plastičnog materijala, što daje lakoću odmora i za uši i za glavu. Ima dva sloja aktivnog poništavanja buke, i može blokirati do 30 db buke. Trajanje baterije je 14 sati.  Opremljen je mikrofonom koji izolira buku za glasovni razgovor i Bluetooth 5.0 bežičnom vezom. Yoga dizajn podrazumijeva slušalice koje se mogu sklopiti unutar držača za glavu, čineći ih pogodnima za torbu, idealno za one koji su redovito u pokretu.

Besplatna dostava
Za sve narudžbe iznad 400 €
Podrška 24/7
Stojimo Vam na raspolaganju
Garancija
Minimalno 1-godišnja garancija
100% Sigurno plaćanje
Jednokratno i obročno plaćanje karticama