Kontaktirajte nas: 098 884 161

Besplatna dostava za narudžbe iznad 3000 kn!

Zaštita privatnosti

IZJAVA O ZAŠTITI OSOBNIH PODATAKA

TEAM MEDIA d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici društva TEAM MEDIA d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka za društvo TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko, OIB: 04969888379, napravljena je sukladno Općoj Uredbi (EU) broja 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od dana 27. travnja 2016. godine, a koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. godine.

Molimo Vas da ove informacije pažljivo pročitate.

Za obradu podataka odgovorno je društvo TEAM MEDIA d.o.o., Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko, OIB: 04969888379

Sva pitanja vezana za obradu osobnih podataka ili ostvarivanje prava na zaštitu osobnih podataka možete uputiti elektroničkom poštom na adresu info@team-media.hr

Prihvaćanjem ove izjave o zaštiti osobnih podataka prilikom registracije kupca, tj. prijavom na Internet stranici www.team-media.hr od strane korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i uslugama tvrtke TEAM MEDIA d.o.o., kupac, tj. korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio, te da se slaže s obradom osobnih podataka kako je utvrđeno ovom izjavom.

OSOBNI PODACI KOJE PRIKUPLJAMO I U KOJE SVRHE

Pojedine usluge koje TEAM MEDIA d.o.o. pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka kupca i/ili korisnika. Podaci koje prikupljamo su:

 • Ime i prezime
 • Adresa
 • E-mail adresa
 • Kontakt telefon
 • Korisničko ime i lozinka prilikom registracije
 • Datum rođenja

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kako bi mogli pružati, održavati, štititi i poboljšati svoje usluge vezane za kupnju određenih proizvoda, kako bi razumjeli načine na koje korisnici i/ili kupci koriste pružene usluge i upotrebljavaju web stranice, te u svrhu izvršavanja ugovornih obveza. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana suglasnost i/ili privola.

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve osobne podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.  Postoje i situacije u kojima automatski prikupljamo druge vrste podataka kao što su datum i vrijeme pristupa na internet stranicu www.team-media.hr , informacije o hardveru, softveru ili internetskom pretraživaču koji koristite kao i o operativnom sustavu Vašeg računala te verziji aplikacije i vašim jezičnim postavkama.

Ti podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima i oglašivačima. Samo kad se korisnik prijavi za ove usluge, trećoj strani bit će dostupna imena ili druge kontakt informacije koje su neophodne za pružanje spomenutih usluga. Trećoj strani nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Kontakt informacije, poput imena i e-mail adrese, bit će zatražene u slučaju da se korisnik želi prijaviti za primanje posebnog TEAM MEDIA newslettera. Na web stranici www.team-media.hr korisnik ima mogućnost prijaviti se na našu mailing listu. Prijavom na mailing listu korisnik daje suglasnost da se njegova e-mail adresa koristi u obradi osobnih podataka. Korisnik se u svakom trenutku može odjaviti s newslettera. Nakon odjave, ne šaljemo više newslettere. Odjava je moguća bilo kad i besplatna je. Korisnik može zatražiti brisanje svojih osobnih podataka iz baze mailing liste. Zahtjev se može predati poštom ili e-mailom na: info@team-media.hr

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje sobne podatke korisnika i/ili kupca u sljedeće svrhe:

 • Registracija ili kupovina na našim stranicama
 • Dostava naručenog proizvoda
 • Kada nas izravno kontaktirate putem obrasca za kontakt, mailom, tel. pozivom ili porukom ili putem društvenih mreža
 • Prilikom reklamacija ili rješavanja servisnog zahtjeva
 • Prilikom zahtjeva za jednostrani raskid ugovora
 • U svrhu slanja newslettera pretplatnicima

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke kupca u svrhu provođenja sigurne provjere autentičnosti kupaca koji pristupaju stranici www.team-media.hr , prilikom realizacije ugovora o kupnji robe ili usluga, dostave robe kupcu, komunikacije s kupcem, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, te dijelom primjenjujemo i automatizirane procese za obradu kako bismo stalno unaprjeđivali svoje procese u interesu kupaca, kako bi ponuda za kupca bila individualnija te kako bi svoju ponudu proizvoda i usluga što više prilagodili navikama i potrebama kupaca.

TEAM MEDIA d.o.o. prikuplja i obrađuje osobne podatke korisnika primatelja obavijesti o proizvodima i akcijama u svrhu slanja obavijesti, poziva na sudjelovanje u nagradnim natječajima putem e-maila, društvenih mreža ili drugih komunikacijskih kanala na koje ste se prethodno prijavili, eventualnih pravnih postupaka vezanih uz realizaciju ugovora, radi stvaranja korisničkog profila s ciljem individualnog primanja obavijesti, istraživanja tržišta te poboljšanja efikasnosti i kvalitete naših usluga.

TEAM MEDIA d.o.o. ne prikuplja podatke o djeci. Uvjerimo li se kako su takvi podaci preneseni nama bez pristanka roditelja ili skrbnika djece mlađe od 16 godina, uklonit ćemo ih bez odgađanja. Maloljetnici mlađi od 16 godina ne smiju koristiti internetsku stranicu tvrtke. Niti jedan dio internetske stranice nije dizajniran na način da privuče bilo koga tko je mlađi od 16 godina

Slanjem upita, potpisom ugovora ili neposrednim kontaktom, kupac i/ili korisnik unosom svojih osobnih podataka iste dobrovoljno stavlja na raspolaganje i time dozvoljava da se koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s TEAM MEDIA d.o.o. Potvrdom, tj. klikom o prihvaćanju općih uvjeta poslovanja i izjave o privatnosti sklapa ugovorni odnos koji je temelj za kupnju proizvoda i usluga. Obrada osobnih podataka je zakonita jer se poduzimaju radnje na zahtjev kupca i/ili korisnika radi realizacije kupnje proizvoda i usluga.

Prijavom za primanje obavijesti o proizvodima, akcijama i uslugama kupac i/ili korisnik unosom svojih podataka na internetskoj stranici www.team-media.hr daje privolu za obradu svojih osobnih podataka. U bilo kojem trenutku kupac i/ili korisnik može povući svoju ranije danu privolu putem e-mail adrese info@team-media.hr 

TREĆE OSOBE S KOJIMA DJELIMO PODATKE

TEAM MEDIA d.o.o. neće dijeliti osobne podatke kupca odnosno korisnika s drugim stranama osim u slučajevima navedenim u sljedećoj točki i u situaciji kada to pozitivni propisi zahtijevaju.

TEAM MEDIA d.o.o. će kada to zahtijeva realizacija ugovora za kupnju proizvoda ili usluga po narudžbi kupca podijeliti osobne podatke kupca s:

 • Pružateljima usluga distribucije robe s kojima ima ugovor te u tu svrhu za ispunjavanje narudžbi, isporuku paketa, slanje zemaljske pošte i e-mail pošte. Pružatelj usluga distribucije može od kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu iskaznicu u trenutku isporuke paketa prilikom osobnog preuzimanja robe, a sve u svrhu realizacije usluge isporuke paketa i evidencije o tome tko je preuzeo paket.
 • Pružateljima usluga ovlaštenog servisa u slučaju da kupac podnese prigovor, reklamira proizvod, te je potreban pregled proizvoda ili zatraži uslugu servisiranja proizvoda koji je kupio, a sve u svrhu realizacije usluge popravka, servisiranja ili pregleda proizvoda od strane ovlaštenog servisa.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA U PROCESU PLAĆANJA KREDITNIM I DEBITNIM KARTICAMA

TEAM MEDIA d.o.o. ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. TEAM MEDIA d.o.o. za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene banke koja enkripcijom štiti vaše podatke.

RAZDOBLJE POHRANE OSOBNIH PODATAKA

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja. Ako ste nam dali privolu, Vaše osobne podatke obrađivat ćemo do povlačenja privole. Ako izjavite osnovani prigovor na obradu osobnih podataka temeljem legitimnog interesa Vaše osobne podatke nećemo obrađivati u budućnosti.

PRISTUP OSOBNIM PODACIMA I NJIHOVA IZMJENA

Kupac i/ili korisnik u bilo kojem trenutku može podnijeti zahtjev da mu se omogući pristup osobnim podacima, da ga se informira o vrsti osobnih podataka koji se obrađuju, te u koje svrhe. Također ima pravo zatražiti informacije o tome kome su podaci otkriveni ili će biti otkriveni. Kupac i/ili korisnik može u bilo kojem trenutku tražiti izmjenu, tj. ispravak osobnih podataka ukoliko podaci nisu točni ili je došlo do promjene podataka slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@team-media.hr

BRISANJE OSOBNIH PODATAKA (PRAVO NA ZABORAV)

Kupac i/ili korisnik ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. Nakon podnijetog zahtjeva obavezni smo bez odgađanja obrisati vaše podatke.  Kupac i/ili korisnik to može učiniti slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@team-media.hr

PRAVO NA PRIGOVOR

Kupac i/ili korisnik ima pravo na podnošenja prigovora društvu TEAM MEDIA d.o.o. na e-mail adresu info@team-media.hr, ili nadležnom državnom tijelu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

SIGURNOSNE MJERE ZAŠTITE OSOBNIH PODATAKA

Prikupljeni podaci su u elektroničnom obliku zaštićeni SSL certifikatom koji kriptira podatke i tako osigurava da se komunikacija između računala korisnika i TEAM MEDIA d.o.o. odvija sigurnim protokolom bez mogućnosti uvida u podatke od trećih strana. Zaštitu podataka shvaćamo ozbiljno i poduzimamo sve napredne tehnologije kako bi vaši podaci ostali zaštićeni. Provodimo sve razumne mjere za zaštitu podataka  ali ne možemo jamčiti zaštitu informacija prenesenih na ili s interneta pa stoga nismo odgovorni za informacije koje na takav način primi treća strana. TEAM MEDIA d.o.o. pohranjuje podatke unutar EU, a samo izvanredno izvan EU.

Izjavu o privatnosti, TEAM MEDIA d.o.o.,može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta o privatnosti na stranicama TEAM MEDIA d.o.o.. Ovim putem pozivamo korisnike da povremeno pregledaju ovu izjavu na kojoj će biti naznačene nove izmjene  ako ih je u prethodnom periodu bilo. Ako se korisnik ne slaže s ovom izjavom o privatnosti upućujemo korisnika da napusti, ne pristupa i ne koristi stranicu www.team-media.hr Izmjena izjave o privatnosti stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici www.team-media.hr . Nastavak uporabe stranice od strane korisnika nakon stupanja na snagu izmjena, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu izjavu o privatnosti.

KOLAČIĆI

Kolačić (cookie) je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo, tablet ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje, a sve u svrhu pružanja što boljeg korisničkog iskustva.

Prilikom uporabe kolačića određeni podaci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupa, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „Slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ukoliko na stranicama ne dozvolite privolu, ti podaci neće biti prikupljani, pohranjivani ni obrađivani.

Kolačići se mogu klasificirati kao:

Privremeni kolačići (Session cookies) – pohranjuju se na računalu, te se automatski brišu nakon zatvaranja web-preglednika. Omogućuju internetskoj stranici da dobije privremene podatke, poput komentara ili stanja košarice za kupnju.

Trajni kolačići (Persistent cookies) – ostaju u vašem web pregledniku i nakon zatvaranja i obično imaju rok isteka. www.team-media.hr koristi trajne kolačiće kako bi olakšali pristup registriranim korisnicima. Pohranjuju podatke kao što su korisničko ime i lozinka, što omogućuje da koristite funkcionalnost “zapamti me” prilikom prijavljivanja, tako da ne morate upisivati korisničko ime i lozinku svaki puta kada posjećujete www.team-media.hr

Kolačić od prve strane – oni dolaze s web stranice koju ste posjetili, a mogu biti privremeni ili stalni. Omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu.

Kolačići od treće strane – postoji nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće (Facebook, Google Analytics i AdWords).

Ovi kolačići nisu postavljeni od strane TEAM MEDIA d.o.o., te najčešće služe kao pomoć pri tumačenju ponašanja korisnika i u marketinške svrhe.

Koje su Vam opcije dostupne?

U postavkama pretraživača kao što su Internet Explorer, Safari, Firefox ili Chrome možete odrediti koje kolačiće želite prihvatiti a koje ćete odbiti. Mjesto na kojem možete pronaći postavke ovisi o vrsti Vašeg pretraživača. Putem opcije “pomoć” u Vašem pretraživaču pronađite postavke koje trebate.

Ako odaberete opciju da ne želite prihvatiti određene kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije na internet stranici www.team-media.hr

Besplatna dostava

Za sve narudžbe iznad 3000 kn.

Podrška 24/7

Stojimo Vam na raspolaganju

Garancija

Minimalno 1-godišnja garancija

100% Sigurno plaćanje

Plaćanje karticama svih banaka

Da bismo Vaše iskustvo korištenja stranice učinili boljim, koristimo kolačiće. Saznajte više

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close