Oculus Quest 2 256GB virtualni set

Redovna cijena
4,200.00 kn
* Istaknuta cijena odnosi se na gotovinsko i virmansko plaćanje.
Kupnjom ovog proizvoda ostvarujute besplatnu dostavu!

Imate li dodatnih pitanja o proizvodu ili cijeni? Slobodno nas kontaktirajte.
SKU: Oculus Quest 2 256GB Kategorije: , , Oznake , , , ,

Opis

Oculus Quest 2 256 GB virtualni set

Oculus Quest 2 evolucija je Oculus Questa, koji je razvijen kao pionir  za neovisnu virtualnu stvarnost. Funkcionira bez kabela i nije potrebno (ali je moguće) spajanje na računalo. Postavljanje virtualnog seta je jednostavno i brzo pomoću besplatne aplikacije Oculus koju instaliramo na pametni telefon. Mobilna aplikacija Oculus surađuje s Oculus Passthroughom i Guardianom kako bi olakšala postavljanje: pratite upute u početnom postavljanju i označite mogući opseg pokreta. Quest 2 dovodi integrirani hardver na novu razinu, dok kontroleri u novom dizajnu osiguravaju još ugodnije igranje. Nudi optimalne performanse zahvaljujući novoj Snapdragon XR2 platformi tvrtke Qualcomm, a ovaj virtualni set pokreće i nevjerojatnih 6 GB RAM-a. Najnovija tehnologija praćenja ruku u dodirnim Oculus kontolerima omogućuje vrhunsko VR iskustvo.  S nevjerojatnom rezolucijom od 1832 x 1920 piksela po oku i zahvaljujući poboljšanoj jasnoći, uvijek ostajete u fokusu, bez obzira krećete li se ili stojite na mjestu. Integrirani zvučnici koji isporučuju 3D surround zvuk u kino kvaliteti daju završni touch.

Specifikacije:

Tip VR naočale
boja Bijela
Namjena Virtualna i proširena / mješovita stvarnost
Napajanje 2-3 sata
Pogodno za ljude koji nose naočale Da
Razlučivost (ukupno) 3664 x 1920 piksela
Rezolucija (po oku) 1832 x 1920 piksela
Stopa osvježavanja 90 Hz
Procesor Qualcom Snapdragon XR2
RAM memorija, kapacitet 6 GB
Trajna pohrana Integrirana, 256 GB
Bluetooth Dostupno
Senzori Akcelerometar, magnetometar, žiro senzor
veze 1 x mikro USB tip C
Audio S ugrađenim mikrofonom
Bilješka Za početno postavljanje potrebni su besplatna aplikacija Oculus, mobilni uređaj i Facebook račun.

Što sve dobivate kupnjom Oculus Quest 2 VR headseta?

U pakiranju Oculus Quest 2 virtualnog seta nalazi se headset, dva Touch kontolera s dvije AA baterije, punjač (USB kabel C s kompatibilnim zidnim utikačem), odstojnik za korisnike s dioptrijskim naočalama. Kutija sadrži i brošuru i potrebne upute.

Želiš saznati više o Oculus Quest 2 virtualnom setu? Pročitaj Team Media analizu ovog uređaja: Oculus Quest 2: VR nove generacije

Sve iskazane cijene su s uračunatim PDV-om 25%, osim ako nije drugačije navedeno. Sve slike i opisi su informativne prirode i ne odgovaramo za eventualne pogreške istih, te promjene cijena.