Akcija!

Braun Silk-expert Pro 5 PL5124 IPL epilator, uređaj za uklanjanje dlačica

Redovna cijena
4,260.00 kn 3,195.00 kn
Cijena s popustom (Virmansko i plaćanje pouzećem) 4,000.00 kn 3,000.00 kn
-25%
Plaćanje na rate
Dostupno na već od
266.25 kn / mj.
* do 12 rata: Diners, PBZ Maestro, PBZ Visa, ZABA MasterCard, ZABA Visa
* do 6 rata: Visa Premium (Amex)

Imate li dodatnih pitanja o proizvodu ili cijeni? Slobodno nas kontaktirajte.
SKU: PL5124 Kategorije: ,

Opis

Najnovija generacija Braunovih IPL uređaja. Nasigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPL tretman.
Najnovija generacija IPL uređaja,Primjetno smanjenje broja dlačica za samo 4 tjedna*, u kombinaciji bijele i zlatne boje, za tijelo i lice, brijač Venus i premium torbica, klinički testiran, 400.000 bljesaka

Istaknute značajke:
Primjetno smanjenje broja dlačica do 6 mjeseci*.
*Pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana. Rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe.

Najsigurnija IPL tehnologija. Klinički testirana. Sigurnost za kožu dermatološki potvrdila međunarodna organizacija za zdravlje kože (Skin Health Alliance).
SMART IPL sa senzorom za kožu SensoAdaptTM (s UV zaštitom): jedina IPL tehnologija koja se neprekidno automatski prilagođava nijansi vaše kože†.
Brzi tretman: tretirajte obje noge za manje od 5 minuta pri najnižoj razini energije. Dvaput brže od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 5. Dolazi s premium torbicom i brijačem Venus.
Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za lako rukovanje i tretmane koji ne iziskuju puno truda. 400.000 bljesaka, 30% više od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 5.

Opis proizvoda:
Silk·expert Pro, Braunova je najnovija generacija IPL uređaja. Silk·expert Pro 5 omogućuje najsigurniji, najbrži i najučinkovitiji IPL tretman* za trajno smanjenje broja dlačica u samo 4 tjedna*. Najsigurnija IPL tehnologija, klinički testirana. Sigurnost za kožu dermatološki je potvrdila međunarodna organizacija za zdravlje kože (Skin Health Alliance). Neprekidno se automatski prilagođava nijansi vaše kože kako bi osigurala optimalnu ravnotežu učinkovitosti i sigurnosti† za primjetno smanjenje broja dlačica za samo 4 tjedna*Najbrži IPL, 2 puta brži nego dosadašnji Silk·expert 5: u manje od 5 minuta možete završiti tretman obiju nogu. Dolazi s premium torbicom za praktično spremanje i transport uređaja te brijačem Venus za pripremu prije tretmana. Novi kompaktni dizajn, 15% manji i 25% lakši, za lako rukovanje i tretmane koji ne iziskuju puno truda. 400.000 bljesaka, 30% više od dosadašnjeg uređaja Silk·expert 5.
†Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.
Najsigurniji IPL tretmani zahvaljujući tehnologiji SensoAdaptTM†.
Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, pa senzor SensoAdaptTM (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i prilagođava intenzitet bljesaka za sigurno i učinkovito trajno uklanjanje vidljivih dlačica.
†Istu sigurnosnu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.
Preporučuje Skin Health Alliance.
Vodeća međunarodna organizacija za zdravlje kože koja surađuje s dermatolozima i znanstvenicima potvrdila je da je ovaj uređaj siguran za kožu.
Najbrži IPL tretman. 2 puta brže nego ikad prije.
Napravite tretman obje noge u manje od 5 minuta pri najnižoj razini energije. Način rada zvan „klizanje“ oslobađa više bljesaka za najbrži tretman dok fokusirani način rada omogućuje precizniji tretman, prikladan za manja i osjetljiva područja.
Nježan prema koži.
Postavke nježno i iznimno nježno smanjuju razinu energije za početnice ili osjetljiva područja. Uređaj je prikladan i za lice.
400.000 bljesaka. 10 razina intenziteta.
400.000 bljesaka (30% više nego dosadašnji Silk·expert 5) dostatno je za do 22 godine tretmana. 10 razina intenziteta osiguravaju prikladan intenzitet svjetlosti za vašu nijansu kože.
Planirajte i pratite svoje tretmane.
Aplikacija Braun Silk·expert Pro pomaže vam pratiti tretmane i ostvareni napredak kako biste ostvarili savršene rezultate. Također pokazuje kako funkcionira senzor za nijansu kože SensoAdapt™.

POSEBAN POSTUPAK OPOREZIVANJA MARŽE

Sve iskazane cijene su s uračunatim PDV-om 25%, osim ako nije drugačije navedeno. Sve slike i opisi su informativne prirode i ne odgovaramo za eventualne pogreške istih, te promjene cijena.