KATEGORIJE
Više kategorija Manje kategorija
Izbornik
KATEGORIJE
Više kategorija Manje kategorija
Izbornik
KATEGORIJE
Više kategorija Manje kategorija

Dostava proizvoda

Dostava robe

Dostava robe se vrši svakim radnim danom ( pon – pet ). Dostava se vrši putem GLS dostavne službe ili prema dogovoru, ako naručitelju ( kupac ) više odgovara neki drugi oblik dostave. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt ili mjesta koje je prijašnjim dogovorom određeno za dostavu proizvoda. Ako se nalazi u stambenoj zgradi dostavljač nije obavezan dostaviti proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do samog ulaza u zgradu. Svi proizvodi su zapakirani i zaštićeni kako se ne bi oštetili prilikom transporta. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja, te ih odmah prijaviti dostavljaču pošiljke i kontaktirati pošiljatelja te iste pošiljke ( Team Media d.o.o. ). Svi proizvodi su osigurani od gubitka u dostavi. Prilikom preuzimanja robe, kupac potpisuje otpremnicu koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Dostavna služba će pozivom ili sms-om kontaktirati naručitelja na broj koji je naveo prilikom narudžbe, te ga obavijestiti oko detalja dostave proizvoda.


Zamjena/povrat/reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti novi ispravan proizvod u originalnom pakiranju. Prodavatelj se obvezuje prije slanja proizvoda kupcu sve proizvode detaljno pregledati i uvjeriti se u njihovu ispravnost i kvalitetu, zaštititi ih, te upakirati u kvalitetnu ambalažu kako se ne bi oštetili kod transporta, i tek tada poslati pošiljku kupcu.

Kupac ima pravo na povrat proizvoda u sljedećim slučajevima: 

 • Isporuka proizvoda koji nisu naručeni od strane kupca
 • Isporuka proizvoda koji ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
 • Ostali slučajevi sukladno zakonskim okvirima

Reklamacija proizvoda nije moguća bez originalne, neoštećene ambalaže, te ako nedostaje neki od originalno priloženih dijelova ili pribora, te prateće dokumentacije. Reklamacije također nisu moguće ako je na proizvodu izvršena bilo kakva preinaka u cilju popravka ili prepravka, te ako je do greške došlo nestručnim ili nepažljivim rukovanjem.

Kupac ima pravo zamijeniti proizvod u roku od 7 (sedam) radnih dana od primitka proizvoda. Prodavatelj se obvezuje reklamirani proizvod zamijeniti istim ili proizvodom sličnih karakteristika istog cjenovnog i kvalitativnog razreda u roku od 30 dana od primitka zahtjeva. Kupac je dužan reklamirani proizvod dostaviti u neoštećenoj originalnoj ambalaži, sa svim priloženim dijelovima (strujni adapteri, baterije i sl.) u roku od 7 radnih dana. Proizvodi s vidljivim oštećenjima, proizvodi koje je kupac pokušao popraviti ili prepraviti, proizvodi koji su oštećeni zbog nestručnog rukovanja, strujnog udara i proizvode bez originalne ambalaže nije moguće zamijeniti. Nakon isteka roka od 7 dana, reklamacija i popravak mogući su u ovlaštenom servisu.

Jednostrani raskid ugovora

Kupac može otkazati ugovor ne navodeći za to razlog u roku od 14 (četrnaest) radnih dana. Rok otkazivanja ugovora počinje teći od dana kada je kupac primio proizvod. Kupac mora obavijestiti trgovca o otkazivanju ugovora pismenim putem na adresu Stankovska 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko ili elektroničkom poštom na info@team-media.hr. Ugovor se smatra otkazanim kada trgovac primi pismenu obavijest. U slučaju otkazivanja ugovora kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu u roku od 7 dana od otkazivanja ugovora. Proizvodi koje vraćate moraju biti kompletni, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži sa svim pripadajućim neoštećenim dijelovima, priborom i dokumentacijom. Korišteni proizvodi ne mogu se vratiti. Trgovac se obvezuje kupcu vratiti cjelokupan iznos uplaćenih sredstva u roku od 14 radnih dana po primitku pismene obavijesti o raskidu ugovora. Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda u sljedećim postocima:

 • 0% ako proizvod nije korišten  i ambalaža nije oštećena
 • 20% ako proizvod nije korišten, ali je oštećena ambalaža
 • 30% ako je proizvod korišten

Pravo na otkaz ugovora kupac ima sukladno Zakonu o zaštiti potrošača po Odsjeku IV, članak 72 koji govori o općim odredbama za ugovore sklopljene na daljinu:

 • svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije na koji se primjenjuju pravila sadržana u ovom članku Zakona potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od četrnaest dana
 • u slučaju sklapanja ugovora o kupoprodaji , rok iz stavka 1. ovoga članka počinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, roba koja čini predmet ugovora predana u posjed
 • ako je jednom narudžbom potrošač naručio više komada robe koji trebaju biti isporučeni odvojeno, odnosno ako je riječ o robi koja se dostavlja u više komada ili više pošiljki, rok iz stavaka 1.ovog članka započinje teći od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača a koja nije prijevoznik, predan u posjed zadnji komad ili zadnja pošiljka robe.

Kupac nema pravo na raskid na temelju članka 79. Zakona o zaštiti potrošača ako je riječ o ugovoru:

 • prodaji proizvoda ili obavljanju usluge čija je cijena ovisna o promjenama na financijskom tržištu koje su izvan utjecaja trgovca, a koje se mogu pojaviti za vrijeme trajanja prava potrošača na jednostrani prekid ugovora
 • prodaji proizvoda izrađenoga na temelju potrošačeve specifikacije, proizvoda izrađenoga isključivo za potrošača ili proizvoda koji zbog svoje naravi ne može biti vraćen ili je podložan brzom propadanju
 • prodaji audio ili videozapisa, te računalnih programa koje je potrošač otpakirao
 • prodaji knjiga i drugih publikacija

Obavijest o načinu podnošenja pisanog prigovora potrošača

Sukladno članku 10. točka 3 Zakona o zaštiti potrošača NN41/14 obavještavamo potrošače da prigovor kojim izražavaju svoje nezadovoljstvo proizvodom mogu podnijeti u pisanom obliku putem e-maila na adresu info@team-media.hr ili poštom na adresu Team Media d.o.o., Stankovska ulica 3, Gornji Desinec, 10450 Jastrebarsko

Odgovor na vaš prigovor poslat ćemo u pisanom obliku u roku od 15 dana od primitka prigovora. Stoga vas molimo da u svojem prigovoru naznačite adresu ili e-mail adresu na koju vam možemo odgovor poslati.

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte naše prodajne savjetnike.

Radno vrijeme:

ponedjeljak-petak: 09 – 17 h

subota: 09 – 14 h

Team Media d.o.o.

Stankovska 3, Gornji Desinec

10450 Jastrebarsko

OIB: 04969888379

Mob: 098 884 161

e-mail: info@team-media.hr